Cover all

Мобилни складове, ферми за животни, навеси, хангари, закрити помещения... 0896 847 459

Продукти

Повече информация за закупуване на нашите продукти чрез финансиране по Европейските програми ще намерите тук:
Изработване и финансиране на проекти по мярка 4.1 - инвестиции в земеделски стопанства и мярка 6.1 - стартова помощ за млади земеделски производители.


Нашата
SAS серия


Търсите ли просто и икономично решение, като искате да се възползвате от неговата гъвкавост още докато го строите? Тогава нашата SAS серия е вярното за Вас решение. Като започнем от еднотръбните рамки с разкрач от 6 до 10 метра, минем през фундамента посрадством почвени пирони или анкери и накрая стигнем до индивидуалното стройтелство върху стени или бетонни блокчета - SAS серията е идеалният тип хале за по-малки проекти.

Нашата LBS серия


LBS серията е нашата най-популярна система. Този модел хале е лесно пригодим към вашите нужди и може да Ви изненада с множество прецизни детайли. Някой от тях са изключително яките дъговидни подпори тип стоманена ферма, който позволяват 30% повече пространство от традиционните скосени покриви, а  покривната мембрана пропуска слънчевите лъчи, за да създаде неповторим уют от светлина. Свежо допълнение към серията е новият облик с прави стени до 4 метра и ширина до 43 метра.

Нашата  TITAN серия


Ако искате съвсем нови мащаби в складовото строителство, решението за Вас е серията ТИТАН. Дали ще бъде широка 10  или 95 метра, свободно носещата (без подпорни колони) конструкция дава пълна свобода на движение и разнообразие от височини до 13 м, всякакви входове и врати, възможностите са почти безгранични. Особенно практично покривните съоръжения TITAN се разглобяват лесно, могат постоянно да се удължават, а и да се комбинират с другите LBS и SAS решения.


Нашата MOBIL COVER серия


Преносими заслони за малки сгради. Имате ли нужда от преносим подслон днес, но може би ще се нуждаете от трайно покритие за колата си утре? Тогава ние имаме решение за вас: нашите мобилни сгради се монтират бързо, може да се използват през цялата година и се предлагат в различни височини и размери. Един заслон не може да бъде по-мобилен от това.

Нашата SMART COVER серия


Моделите Smart Cover са възможно най-приспособимите покривни съоръжения, който може човек да си купи с пари. Сглобяването на една сграда отнема само 2 часа- учудващо !? Подходящи са за полеви заслони, гаражи, сушилни за билки и плодове, малки ферми за животни, закрити пазари, къмпинги, животновъдни помещения за сукалчета и др.

Нашата ROXY серия


Шатрите ROXY са с диаметър от 16 до 22 метра. Кратко време за монтаж (около 2 дни) , гъвкаво използване през всички сезони. Комбинации от врати за всички размери. Удобни за манежи, търговски площи и развлекателни съоръжения.

ПЕТ ПРИЧИНИ ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ОТ НАШИТЕ СГРАДИ

1. Естествено осветление - Електрическо осветление може да бъде скъпо, а малките прозорци на сградата често не успяват да предоставят точното количество естествена светлина необходима за животните и работата вътре. Сградите се покриват с Powertec III, който позволява дневната светлина да прониква равномерно в екстериора на структурата. Естествената светлина, която залива съоръжението през деня, ефективно намалява вашата сметка за електроенергия за осветление с 100% през деня. Естествената светлина създава и безопасна работна среда. С естествената светлина, идваща едновременно от всички посоки от покривната система се гарантира че няма тъмни зони и никакви сенки и тъмни петна. Без значение къде се намирате в сградата, се вижда ясно и вашите работници ще могат да работят безопасно.

2. Въздушен поток = естествена вентилация - Традиционните структури изискват обширни  и скъпи вентилационни системи за генериране на правилното движение на въздушния поток и поддържане на стандартно за качество на въздуха. Сградите на Cover all  елиминират нуждата от скъпи и сложни вентилационни системи, благодарение на естествения въздушен поток, който идва от ергономическия дизайн на структурата. Голямото пространство над главата създава такъв голям обем въздух, че в сградата е винаги свежо и с чист аромат, което помага за запазване на пода и ъглите сухи. Тази естествена вентилационна система води до здрави хора и животни и понижаване на ветеринарните сметки за лечение на респираторно заболяване.

3. Свободно вътрешно пространство - При закупуването на сградата Cover all,  можете да използвате пълното вътрешно пространство от едната до другата страна, без използването на подпори и стабилизиращи въжета, т.е максимално използваема площ отнесена към стойността на сградата. За щастие, носещите арки на нашите COVER ALL сгради са изработени от горещо, дълбоко поцинкована стомана. Например Cover all „TITAN" с висок профил, позволяват на високи камиони да маневрират при разтоварването на товара си, вътре в сградата, с техните карусерии (гондоливисоко във въздуха, защото няма ниски греди и въжета, които да пречат на това действие. Чрез разтоварване вътре, се елиминират грижите за околната среда, които могат да причинят запрашаване на атмосферния въздух.

4 . Универсалност - сградите на Cover all,  се използват за всичко, от съоръжения за съхранение , складиране, животновъдство и увеселителни заведения  до покриване спортни полета и хокей пързалки! Дизайнът позволява лесно да удължите сградата ако в бъдеще се нуждаете от още пространство. Тези сгради може лесно да бъдат преместени на новото място ако ви се наложи. Цената за да направи тези промени на традиционната структура може да бъде огромна, но с мобилните сграда Cover all, това е включено в цената.

5. Монтаж и поддръжка -  Cover all сграда може да се монтира за най-малко два дни, така спестявате пари за трудови разходи. Сградите покрити с тъканта Powertec III, изискват малко поддръжка благодарение на естествения издръжливостта на материалите, използвани за изработването им. Гарнционеият срок е 15 години! При липсата на покрив на някоя стара сграда със здрави основи, покривите лесно може да се адаптират към съществуващата основа. Така, вашият покрив не изисква ремонт с керемиди или други покривни материали, което пести вашите средства и време за привеждане на сградата в производтвено състояние. Ако правите планове за изграждане на нова сграда, помислете за предимствата на  Coverall сградите и широкия спектър от дейности, които те обхващат! Но понякога тя просто спестява пари!


Потърсете имот под наем: http://www.vedaimoti.com